Erve Tank

Eigentijds vakantieappartement om er even tussenuit te gaan.

In de mooie omgeving van Hupsel, tussen Groenlo en Eibergen, ligt ons eigentijdse vakantie appartement Erve tank. Er is van alles te beleven voor jong en oud. Mensen die willen fietsen of wandelen in de Achterhoek, paardrijden of ontspannen komen hier volledig aan hun trekken.

Het vakantieappartement is geschikt voor 4-6 personen. Het is gevestigd in het achterhuis van de eigenaar naast Manege Nijhuis.

Als je ’s morgens wakker wordt hoor je de paarden hinniken. Middels een trap is er toegang tot het appartement. Het appartement heeft een omheind terras (75 m²) die je zelf kunt afsluiten waardoor er veel privacy te creëren is. U mag gebruik maken van het tuin-meubilair. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig. Meerdere auto’s zijn toegestaan.

Het appartement is rook -en huisdiervrij en het gehele appartement is centraal verwarmd. Ook is er beschikking tot gratis WIFI.

Keuken- woonruimte

De eigentijdse keuken- woonruimte biedt een ideaal onderkomen voor ruitersportliefhebbers, gezinnen of voor mensen die lekker op vakantie willen.

Lees meer

Badkamer

Na een actieve dag met de paarden van Manege Nijhuis, een stevige wandeling of een lange fietstocht kun je je lekker afspoelen onder onze warme regendouche.

Lees meer

Slaapkamers

Lekker tot rust komen in onze boxsprings met bedlinnen van hotelkwaliteit mag ook niet ontbreken tijdens het verblijf in ons vakantie-appartement Erve Tank.

Lees meer